Tässä sitä sit neljättä päivää pörötellään omalla paastollani, päätin että 2 viikkoa tämä kestää ja sit sen jälkeen hyvin kevyttä elämää vietellen eli keittoja ja salaattia ja niitä paljon! Ne on kuitenkin hyviä ja tekee hyvää. Päässä jo reseptejä kehittelin ja haaveilin ihanista keitoista ja rapeista salaateista. Niin ja ne vauvaruuat! Ripaus suolaa mikroon ja avot, hyvä on ateria vaikka onkin mössö. Nyt sit paaston jälkeen hiilihydraattisiivous ruokavalioon, leivät pastat sun muut hötöt minimiin. Eilen söin vähän tosin kyllä vaan salaattia ja vähän kurkkua ettei olis mädäntyny kaappiin. Kyllä tätä nälkää kestää ja jokainen katoava kilo gramma ja sentti auttaa jaksamaan. Jenkkakahvat hitoille ni tämä neiti on tyytyväinen!

Niin se paino.. noh yövaatteet päällä (housut ja paita) kotivaaka näytti muistaakseni n. 62,8, mutta sit toinen epäystävällinen vaaka näytti 63,8.. no okei oli farkut jalassa ja olin syönyt aamupalan eli mehukeittoa iso kuppi ja mandariini mut silti.. puhuhuh äkkiä nyt sais hilautua sinne alle kuudenkympin ja siitä sit on ihana kun alkaa paino vitosella. Voi onnea mikä olo se on, olispa se nyt kestävä.

Kun saan painon alle kuuteenkymppiin alan taas juosta solariumissa niin ja se kasvohoito josta haaveilen, sen tilaan. Sit ansaitsen olla kauniimpi ja kauniimpi väri hoikemmassa vartalossa ni kyllä piristää. Panostan siis kauneuteen. Odotan niin innolla et kaapissa jumettavat pienemmät vaatteet alkaa istua ja jenkkikset hävitä.
Se on motivoivaa jos mikä!

Tänään töissä kävin kahvilla ja oli mukavan rauhallinen olo vaikka nälkä kurnikin mut sain hetken rauhassa ees nauttia siitä kahvista. Nyt kun paasto loppuu ni vähennän herkkupäiviäkin entisestään, kesä tulee ja minä haluan päästä kesällä näyttämään vartaloa ja nauttimaan niistä pikkutopeista joita oon ostanu kaapin jo täyteen mut en vielä kehtaa pitää.


Tällä linjalla kun jatkan ni hyvin menee. Aamulla mehukeittoa tai teetä iso muki ja joku hedelmä ja illalla sama juttu, kahvin ja teen sallin päivässä ja laittilimun niin usein kun vaan haluan. Vettä pitäs kyl juoda enemmän vielä.

Voisin joku päivä pistää vyötärö-lantio-reisi-pohje mitat ja sit paaston vika päivänä myös et näkis onko mitään muutosta..

lantio kun olis joskus elämässä jotain 85 ja vyötärö alle 65 ni kyl kelpais sheikkailla :D


Illan huippuhetki on se kun saa nauttia kuumaa mehukeittoa ja omenan! voi jestas miten sitä on tyytyväinen siitä yhdestä omenasta :D

Jee kohti siis kauniimpaa minua edelleen :)